att ha häst och börja i 7an

att ha häst och gå på en stor skola i 7an är jobbigt för man kan inte vara sig själv på samma sätt som att gå i en liten skola med 80 elever till en med 800 elever. det är kul att gå i sjuan men det är roligare att gå i 6an för då är man äldst och man måste hålla  hög moral. nu när man går i sjuan får man många kompisar men man kan också vara rädd för det äldre eleverna men var inte orolig  det kommer släppa efter ett tag men det kommer vara en klump i magen tills  du vågar ta plats när du har gjort det så känns det bättre, jag lovar. om  häst och om man rider får man höra “jävla bögjävel” och “man ska inte leka med maten”

men bry dig inte. du kommer också  på saker du kan säga till dem så det är inget att bry sig om men du kommer vara ledsen ett tag efter skolan med det blir bra. LYCKA TILL!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>