om mitt backsteg

som ni vet började jag rida Sunny i somras och hon var jätteduktig allt gick bra men en dag når jag skulle rida och hade ridit Prinsen och glömt smörja honom med Helosan eftersom han har klåda i man och svans och när jag hade tränsat och gick ner för att hämta sadel så var Prinsen där och kliade sig på lådan och välte den Sunny blev rädd och stegrade sig och sen trampade hon sönder tränset och jag var jätterädd för att mamma skulle bli superirriterad men det var hon inte utan hon var lugn och sen gick allt bra och jag har ridit henne en gång efter det men jag ska komma på fötterna igen snart. men nu har jag mest ridit Prinsen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>